13 feb. 2011

Hjärtegott!!

Dessa små söta kakor tänkte jag överraska M med nu när han kommer hem från en helg i de Värmländska rallyskogarna. Det är ju trots allt alla-hjärtans-dag i morgon. Men man får inte glömma att uppskatta varandra varje dag! Så alla grabbar där ute, det är inte förbjudet att köpa blommor andra dagar än bara 14/2.... Jag måste nog själv säga att jag har det bra, jag får blommor nån gång då och då utan någon anledning så som födelsedagar och sånt. Även så kan han ha köpt nåt som är enkelt men ändå är för att visa att han gillar mej, ex kan vara att han köper nåt jag gillar när han handlar mat som nåt pålägg eller några goda oliver. Det är de små sakerna som gör allt!

Jag hr haft en lat helg med i princip bara snöskottning och vedhämtning på agendan. Sedan var det ju även kalas igår. Basic covers spelade i B-viksgården! Innan var vi hos Madde i hennes lya och pratade viktiga saker som karlars behåring och hur man kapar av grillspett på bästa sätt utan att ha en avbitartång.

Jag har även i helgen blivit bekant med hur livet delas in i tre delar. Man delar 90 år i tre delar. Från 0-30 är man ung, 30-60 är man medelålders och 60-90 är man mer eller mindre död. Detta innebär att jag är i medelåldern! *svim* och min pappa kommer om några veckor äntra den sista tredjedelen. OMG!