18 juli 2011

Intensiv helg

Hemkommen från en härlig  helg på "Bästkusten". Räkfrossa hos H&F på fredagen. Härligt att ses igen vi gör det alldeles för sällan!!! Men vem vet vi kanske kommer förbi igen och i så fall snart!

Vidare transport på lördagen till Björkö precis utanför Göteborg. Det stundade ju bröllop!! Tänk att vår vackra Skata skúlle gifta sej. Jättevackert bröllop, perfekt väder, perfekt brudpar! Vigsel på klipporna med vacker utsikt.

Nu är vi utvilade igen efter dessa äventyr. Vi hann ju klämma in ett IKEA besök på vägen hem, men av nån väldigt trist anledning (not!) så hade visst Biltema stängt när vi kom dit. oj va synd.....

6 juli 2011

här kommer bilderna :)



hoppsan det kom visst ett paket igår....

fyllt med nagelgrejor!! Ja jag vet jag har nog nån typ av pervers läggning för just nagelprylar. Men det finns så mycket roligt så som tippar, stickers, fimos, glitter osv osv. Det tar aldrig slut ska ni veta :)
Här skulle jag peta in några bilder men bloggen verkar visst strejka.

3 juli 2011

slödag

oj va trött man kan vara då! Efter en hel helg med fest, först firmafest i min rare chefs sommarstuga. Underbart väder, grillning dans men inte nån partybåt! Man kan inte få allt här i livet.

Gårdagkvällen bjöd på Rockabilly Rumble i parken. Bra musik och väldigt mycket folk!!! Är fortfarande besviken på att jag var väldigt dålig på att kasta pil. Måste varit nåt fel på pilarna eller tavlan eller både och! Vaknade i morse och upptäckte att vi visst hade övernattningsgäster :)

Nu är det någorlunda städat och fixat. Pizza!!!!