9 maj 2011

Bättre sent än aldrig!!

Hm inser att jag är väldigt dålig på att uppdatera denna sida, men det är att det händer hela tiden så mycket den här årstiden. Jobba jobba och sen hem och rusa ut för att hinna få lite sol på näsan innan den går ner bakom granarna.


Tänkte visa delar av det jag bjöd min käresta på igår när vi hade förlovningsdag! Blev helgrillad fläskytterfile, typ grekisk sallad (med tomat, oliver, gurka, mozzarella, salladslök), potatisrosor, äppeltzatsiki med mynta.
De fina potatisrosorna hittade jag på foodges.se ett kul sätt att göra nåt extra med potatis! Allt du behöver är en muffinsplåt och en osthyvel! Hyvla potatisen och lägg i muffinsplåten (smord) som rosblad, salta och peppra och så rakt in i ugnen. Lite pyssel att få rosorna snygga men helt klart värt det! Tror att detta skulle bli extragott att lägga i någon ädelost på slutet så den bara hinner sjunka ner mellan bladen.

Ska testa mer av foodges recepten. Alltid kul att testa nåt nytt mellan varven så man inte fastnar i falukorvsträsket :) Roligt med folk som vågar ta ut svängarna i kokkonstens värld. Tror mitt nästa försök av deras recept blir Pers ravioli fyllda med svart trumpetsvamp och sörmlands ädelost serverad med mustig tomatsås. Ska bara köpa mej en pastamaskin och leta reda på lite trumpetsvamp för min är slut. Blir att plocka så mycket som möjligt i höst!

1 kommentar:

  1. Så himla läckert det blev. Synd bara att man inte äter potatis...

    SvaraRadera